Made4Guitar opent in Made

Made4Guitar opent vanaf 22 januari zijn deuren aan de Kerkstraat 14A in Made. Eigenaar Michael Kenis van EigenPlectrum.nl heeft hier sinds 2016 zijn kantoor gevestigd. Het is begonnen met het bedrukken van gitaar plectrums die klanten zelf op maat kunnen maken op de webshop. 

EigenPlectrum.nl is nu actief in zo’n negen landen en is nog steeds groeiende. Met klanten als Adele, Kensington, AC/DC en Miss Montreal is het een begrip geworden in de muziekwereld. 

In 2017 kwam Kiki Busio met haar gitaarlessen ook naar de Kerkstraat waardoor gitaristen uit geheel Drimmelen ook in contact kwamen met EigenPlectrum. Na veel vraag voor gitaarsnaren en accessoires heeft Michael besloten om de voorkant van zijn kantoor om te toveren naar een gitaarwinkel met akoestische gitaren en accessoires, speciaal voor de beginnende gitarist.

Met merken als Dunlop, LAG Guitars, D’Addario, K&M, Ernie Ball, Elixir en nog veel meer heeft Made4Guitar ten alle tijden alles op voorraad. Kom een keer een kijkje nemen in de winkel en bekijk het assortiment. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.